Accountancy

Een goede accountant is meer dan iemand die alleen maar de jaarrekening samenstelt, beoordeelt of controleert

Wij kijken dan ook verder dan alleen de cijfers.

Natuurlijk spelen cijfers bij onze dienstverlening een belangrijke rol, maar het analyseren van deze cijfers en een goede vertaling naar uw bedrijfssituatie is minstens zo belangrijk.
Concrete en praktische aanbevelingen vormen onze toegevoegde waarde.
Bij ons bent u aan het goede adres als het om dit soort zaken gaat. Onze accountancywerkzaamheden omvatten onder meer:

  • Samenstellen van jaarrekeningen;
  • Beoordelen van jaarrekeningen;
  • Tussentijdse rapportages;
  • Administratieve dienstverlening;
  • Opstellen van ondernemersplannen
Samenstellen van jaarrekeningen

Een team van deskundige medewerkers staat ter beschikking om uw jaarrekening samen te stellen, die voldoet aan alle wettelijke vereisten. Tevens geven wij als extra dienstverlening uitleg over de herkomst van uw “cijfers” en advies gebaseerd op de opgestelde jaarrekening. Samen met u lopen wij de cijfers van uw onderneming door, waardoor u een beter inzicht krijgt in uw onderneming.

Tussentijdse rapportage

Als ondernemer wilt u natuurlijk grip hebben op uw onderneming. Op diverse momenten van het jaar wilt u weten hoe u ervoor staat. Door overzichtelijke en duidelijke tussentijdse rapportages bieden wij u inzicht in uw financiƫle positie zodat u op basis hiervan de koers voor de toekomst kunt bepalen en waar nodig kunt bijsturen.

Administratieve dienstverlening

db-adviseurs begeleidt u bij het optimaal inrichten van uw financiƫle administratie. Afhankelijk van de eigen capaciteiten van uw bedrijf en interesse nemen wij u de zorg voor de administratie en alle bijbehorende fiscale beslommeringen uit handen. Samen met u selecteren wij de modules die u nodig hebt.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het voeren van deze administratie en beoordelen wij de door u zelf gevoerde administratie.

Juist door de omvang van ons kantoor zijn wij in staat flexibel en snel te handelen als dat nodig is. Wij denken met u mee en zijn kritisch wanneer dat nodig is. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adequaat adviseren op tal van gebieden.